21. juli 2009

øh.

jeg blev moster idag. mærkelig følelse.
jeg fik tre fødselsdagsgaver. fire inklusive baby. ..som egentlig var den bedste.
jeg fik et gavekort til matas af min mormor. 'ja, jeg håber snart du begynder at se lidt ordentlig ud, og gøre lidt ud af dig selv..' tak mormor.
jeg fik to bøger af min søster. de to jeg har ønsket mig allermest. she knows my taste, that's for sure.
jeg fik 'Keep On Rockin' som handler om Roskilde Festival. og jeg fik Stieg Larssons 'Luftkastellet der blev sprængt.
mesterværker.
det gik op for mig at jeg elsker min søster. og hendes mand også, faktisk.
på en usexet måde.
hele dagen har jeg tænkt på hvad jeg skulle bruge matas gavekortet til. ingen ved endnu hvad det lille blå kort kan rumme af gode ting. jeg fik også en eller anden klam mascara med. som er halvt så kort som de plejer at være. jeg blev lidt bange for den.
og to parfumer. eller.. eau de toilette (?)
de dufter bare af.. mormor.
hun gav mig faktisk en is. jeg blev ret glad, der var nougat på. tilgengæld har jeg haft lyst til at spise endnu flere is lige siden.
jeg var oppe og træne igår. satans muskler. kan ikke engang grine, jeg har ondt overalt. og mit knæ føles forstrukket. fy fan.
og jeg mødte min chef. OG to kollegaer. så de tre stod der i en fin lille gruppe og holdt small-talk-konkurrence mens jeg sad og svedte som et svin. 14 kilometer senere, og mit knæ var dødt. er dødt.
jeg så ikke tour de france idag. mærkelig følelse, for jeg har ellers set det siden.. efter roskilde. øh. har ikke styr på noget. men nu er jeg blevet så vant til at gule og lyserøde mænd kører rundt i mit tv. mærkeligt ikke at se tv, men baby.
jeg hoster hele tiden. med halve opkastninger ind imellem. og de kommer som små chok. 'SHIT, jeg kan ikke trække vejret'-agtige host.
hvis man kender nogen der hoster sådan normalt, så SLÅ DEM. med alubat.
(refererer til min første blog).
jeg er lige pludselig ked af at jeg klippede mit gamle Roskilde-armbånd af. det var grimt - ja. men det bar minder fra et helt år. tilgengæld lugtede det surt. nu er jeg lidt glad for det alligevel. det er længe siden jeg har røget. i samme sekund som jeg tænkte den tanke, føltes det som om hele mit hoved strammede til. nu skal jeg koncentrere mig om at tænke på alt andet end smøger i et stykke tid. afhængighed er sjovt, ikke?
øv. mit nye Roskilde-armbånd er begyndt at lugte surt allerede. hvorfor gør de det? rådner vandet i dem, eller hvad? mega irritationskilde for mig.
jeg har fået et sår. lige midt på kravebenet. ingen - INGEN - ved hvor det kommer fra. ikke engang min mor. (..)
der er velour på mine tænder. jeg går ud og børster dem nu.
p.s. Nanna Montanas blog er herre fin. jeg laver thumbs up.
p.p.s. jeg er stadig forelsket i rolf. og jeg lavede lige et grin der lød som flæflæ. nederen.

xx


Fra dengang tegnefilm var GODE.

1 kommentar: