11. april 2010

hov!

long time no blog.

jeg har et par ting jeg gerne lige vil skrive ned et sted, hvor jeg kan huske hvor det er.
rod fylder en hel del i mit liv, så det kan være at det hjælper at stashe det op herinde.
who knows?

ok.

jeg er først voksen når jeg har min egen lejlighed med altan i en forstad. formiddagskaffe, woman blade og caféstole på altanen. way to go, grown up.

jeg skal til london inden november. slut.

jeg skal på interrail. eller måske til new york? det kommer an på en hel del ting.

jeg skal IKKE til kina med gymnasiet. fuck kina så hårdt.

jeg skal lære at tjekke kalorieindhold i mad før jeg spiser det. hvem kunne vide at pesto feder syggo meget? SYGGO meget. har levet af det i snart tre måneder. mindst et måltid om dagen, i troen om at det var sundt. fuck mit liv.

jeg skal lære at være på forkant med ting. f.eks. roskilde. køb ind NU, find telt NU, find camp NU, hør line-up'en igennem NU.
ja godmorgen, jeg får snart travlt.

jeg skal have mig et job.

jeg skal holde op med at ryge i så store mængder, som jeg gør. jeg vil være en lystryger i stedet for en 'jeg-gør-det-fordi-jeg-har-tid-nu-og-ikke-ved-om-jeg-har-tid-igen-før-om-en-time'-ryger. det længste ord i den sætning er 'fordi'. rimelig vildt.

jeg skal bruge en kalender, hvori jeg kan skrive hvad jeg laver. mit liv er rodet nu, kan ikke huske en skid. har aldrig haft/brugt en kalender i mere end et par dage, højst et par måneder. jeg skal ændre den vane, den er ikke god.

jeg skal begynde at spille guitar regelmæssigt igen. jeg savner følelsen af sommer, græs mellem tærene og mig der spiller jack johnson i baghaven.

jeg skal begynde at sove mere, og ikke skype til klokken lort om natten. siden jul har mine sengetider konsekvent ligget efter halv to om natten. sov for satan mand.

jeg skal træne igen. som sidste år. hele tiden.jeg håber fandme det her motiverer mig lidt på en regnvejrsdag. ellers er jeg fucked.

god påske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar